Celem realizowanych konferencji jest przekazanie wiedzy w zakresie produkcji i sprzedaży produktów żywnościowych z gospodarstwa w warunkach podwyższonego ryzyka wystąpienia zagrożeń i wobec zmian w postawach i zachowaniach konsumentów.
Uczestnikami konferencji mogą być rolnicy, doradcy, przedsiębiorcy, przedstawiciele administracji rządowej i samorządowej, instytucji otoczenia rolnictwa oraz osoby zainteresowane problematyką związaną z przetwarzaniem żywności.
Konferencje realizowane będą w formie webinarium w terminach 27.07.2020 oraz 28.07.2020 r. Aby wziąć w nich udział uczestnik powinien posiadać dostęp do komputera oraz stałe łącze internetowe.
Rozpoczęcie konferencji nastąpi o godzinie 10. Udział w konferencji jest bezpłatny..
Aby móc uczestniczyć w internetowej konferencji należy wypełnić kartę uczestnictwa dostępną tutaj - KLIK
W programie konferencji będzie mowa o trendach na rynku żywności, wpływie pandemii na zachowania konsumentów na rynku żywności konsekwencje zaistniałej sytuacji, epidemiologicznej dla organizacji sprzedaży w krótkich łańcuchach dostaw, a także o zapewnienie bezpieczeństwa i higieny produkcji niezwierzęcego pochodzenia w małych zakładach z wykorzystaniem surowców z własnych upraw oraz w ramach rolniczego handlu detalicznego w warunkach zagrożenia epidemiologicznego.
Pełen program konferencji znajduje się TUTAJ. - KLIK